Thuk Je Che Tibet

 

Associació Thuk Je Che Tibet

  

L'Associació Thuk Je Che Tibet és una associació sense ànim de lucre, inscrita al Registre de la Generalitat de Catalunya Departament de Justícia, Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques el 4 de març de 2013 i que sorgeix de la motivació d'un grup de persones, que portem anys donant suport a la causa tibetana, amb la finalitat d'aportar ajuda humanitària i de cooperació internacional, per contribuir i promoure la millora de les condicions de vida del Tibet i de la seva població, tant en els camps de refugiats com a la promoció, defensa i divulgació social de la cultura i tradicions tibetanes.

 

Som una entitat d'àmbit nacional, que neix amb el desig de tenir implantació a tot el territori nacional i internacional.

 

Per tot això, la finalitat buscada i per la qual treballem dia a dia, des d'una visió del desenvolupament organitzatiu, es fonamenta en la voluntat de ser un instrument per al progrés en la defensa i millora de les llibertats, l'ajuda i la  solidaritat cap els tibetans tant a l'exili, com dins del Tibet. Treballem en projectes de cooperació i de desenvolupament, denunciant els abusos contra els drets humans que es cometen a diari i salvaguardant i preservant les tradicions tibetanes.

 

No defallirem en el nostre intent de veure un Tibet lliure, en el qual els exiliats puguin tornar a la terra que van aixecar els seus avantpassats.

 

Com bé diu el nostre nom Thuk Je Che (gràcies en tibetà), donem gràcies al poble tibetà per la seva constant forma de lluita no violenta, demostrant al món que es pot lluitar només amb l'arma de la veritat. Gràcies al poble tibetà per donar a conèixer al món tan antiga cultura, on la base del budisme és la seva forma de vida. Gràcies als tibetans per obrir-nos els seus cors i que hagin fet possible que aquesta associació veiés la llum.

 

Per això donem les gràcies, i podem dir que aquest camí cap a la llibertat no ho faran sols, l'Associació Thuk Je Che Tibet camina al seu costat.

 

Us animo a participar d'aquest projecte associatiu, integrador i participatiu per construir un futur millor per al poble tibetà.

 

Alfons Sánchez Fernández           

President de l'Associació Thuk Je Che Tibet