Thuk Je Che Tibet

 

Blue Book


1. Què és el Blue Book (Llibre Blau)?

El Llibre Blau o la Solidaritat Associació tibetana és un projecte de l'Administració Central Tibetana (CTA), el representant legítim dels sis milions de tibetans. Aquesta iniciativa especial llançada en 1996 permet als amics del Tibet per fer contribucions financeres anuals per ajudar a donar suport a les diverses activitats educatives, culturals, de desenvolupament i humanitàries de la CTA. Els titulars del Llibre Blau reben actualitzacions regulars sobre assumptes tibetans. Aquest és un projecte que acompanya la llibreta de Green, un programa de contribucions voluntàries per als tibetans.

 

2. Quin és l'objectiu principal del Llibre Blau?

Llibre Blau busca arribar als amics del Tibet a tot el món, el suport és crucial per ajudar a resoldre la qüestió del Tibet. Els tibetans estan compromesos en una lluita a vida o mort per preservar la seva cultura i restaurar la llibertat al Tibet. Els fons recaptats s'utilitzen per donar suport a més de 150.000 refugiats tibetans principalment al sud. Mitjançant l'aplicació d'un Llibre Blau, que està dient em preocupa profundament al poble tibetà i el Tibet, i en solidaritat amb ells.

 

3. Qui pot sol·licitar un Llibre Blau?

Qualsevol jove de 18 anys i més.

 

4. Com puc sol · licitar un Llibre Blau?

Aplicacions Blue Book es poden descarregar des del lloc web de CTA o obtinguts en diferents Oficines del Tibet: Brussel · les, Barcelona, Canberra, Ginebra, Katmandú, Moscou, Nova Delhi, Nova York, París, Pretòria Tòquio, Taipei.

Si us plau completi el formulari d'una pàgina i enviar-lo juntament amb dues fotografies mida passaport i enviar-lo per correu a l'Oficina del Tibet més propera o directament a l'oficina Blue Book a Dharamsala. 

 

Recentment s'ha obert una oficina en Barcelona, Espanya.     

       Ven. Thubten Wangchen.

       President de la Casa del Tibet Barcelona, i diputat per Europe del govern tibetà al exili.

     Fundació Casa del Tibet de Barcelona

       c/ Rosselló 181

       08036 Barcelona, Espanya     

    info@casadeltibetbcn.org    

       Tel. (+34) 932 07 59 66    Fax. (+34) 934 59 20 90

    http://www.casadeltibetbcn.org

 

5. Quina és la contribució anual Blue Book?

No hi ha una quantitat fixa de contribució per al Llibre Blau. No obstant això, els membres se'ls anima a considerar la donació en l'equivalent dels EUA 25 $ a l'any. Els donants rebran un segell colorit que porta la imatge dels diferents llocs antics tibetans del patrimoni, que poden ser fixats a les pàgines del llibre com la validació de la seva contribució. Donants generosos contribuents $ 500 o més rebran menció i reconeixement especial.

 

6. A on van les aportacions del Llibre Blau?

Totes les contribucions es destinen al Fons Blue Book. Els diners del Fons s'utilitza per donar suport a diversos projectes CTA relacionades amb l'educació dels nens tibetans, la revitalització dels assentaments de refugiats tibetans, prestació d'assistència sanitària i altres serveis.

 

7. Quins són els avantatges de ser titular Llibre Blau?

Lluita per la llibertat del Tibet es basa en els principis de la no violència, la veritat i la justícia. Per tant, és una qüestió moral. En subscriure a un Llibre Blau, que no només són expressió de la solidaritat amb aquests principis, però amb un poble i la seva cultura, que estan experimentant un clar perill d'extinció com a conseqüència de l'ocupació del Tibet per part de Xina. La seva celebració d'un llibre blau vol dir que vostè és un membre de la família tibetana estesa. Vostè rebrà actualitzacions periòdiques, reconeixements i la gratitud de tots els tibetans.

 

8. Puc utilitzar el Llibre Blau per recaptar fons?

La possessió d'un Llibre Blau simplement indica que vostè és un amic del Tibet. No és un aval per als projectes relacionats amb el Tibet que pot estar involucrat. Demanem als amics perquè no utilitzin el llibre per a fins de recaptació de fons.

 

9. Puc demanar un Blue Book línia?

Estem compromesos a fer el més fàcil possible per obtenir el Llibre Blau i en la presa de les seves contribucions anuals. Estem treballant en una opció en línia i t'avisarem quan som capaços de fer l'opció en línia disponibles.

 

10. A qui he de trucar si tinc més preguntes?

Per a més informació i consultes, si us plau enviï un email a:

 

bluebook@tibet.net 

 

info@casadeltibetbcn.org