Thuk Je Che Tibet

 

Actua

 

Ara Lhasa, la capital tibetana, està en perill.

Xina, que ha ocupat el Tibet durant més de 60 anys, continua l'aplicació d'un pla de desenvolupament urbà accelerat a Lhasa, ciutat Patrimoni de la Humanitat, enderrocant nombrosos edificis històrics en detriment de la cultura tibetana. La ciutat, capital de país considerat el cim del món, no és només la capital física, sinó també la capital espiritual dels budistes tibetans. L'antiga ciutat de Lhasa ha estat l'escenari de moltes protestes de la llibertat i és un símbol de la resistència tibetana contra l'ocupació xinesa. Però en aquest moment, aquesta ciutat sagrada s'enfronta a la destrucció, els riscos ambientals i els desallotjaments forçosos per deixar pas als centres comercials i aparcaments.

Ajudeu-nos a defensar aquesta gran ciutat de gran importància cultural i històrica.     

Instar la UNESCO per ajudar a # SaveLhasa ARA.

 


Boicot Hoteles Intercontinental.


Ajuda'ns a aconseguir la nostra meta de 8.000 noms.

Intercontinental Hotels Group, propietari de Holiday Inn, té la intenció d'obrir un hotel de luxe a Lhasa, Tibet. El Intercontinental Resort Lhasa Paradís serà un pati d'esbarjo per als rics al cor d'una nació oprimida.

Intercontinental ven la imatge d'una terra pacífica, espiritual i verge, però, després de més de 60 anys d'ocupació militar per part de la dictadura més gran del món, el Tibet no és el paradís.

De l'hotel Intercontinental no es beneficiaran els tibetans: el Tibet està sent aspirat, sec i els negocis al Tibet operen des de la Xina.

Intercontinental no ha de beneficiar-se de la tirania.

Uneix-te al boicot i digues-li al director executiu de Intercontinental Richard Solomons que surti del Tibet.

Signa la petició, només et prendrà uns segons.
Músics Empresonats del Tíbet.


Ajuda'ns a aconseguir la nostra meta de 8.000 signatures.

Signa la nostra petició a Wu Aiying, el ministre de Justícia de la Xina ...

Almenys 11 cantants han estat empresonats per la Xina al Tibet des de 2012, unint-se a milers d'altres presoners polítics en aquest país ocupat. 

Molts són empresonats sense explicació i desapareixen durant mesos. Un d'ells ha estat condemnat a nou anys de presó. Les Nacions Unides han descrit les tortures al Tibet com "generalitzat" i "de rutina".

Digues-li al ministre de Justícia Wu Aiying de la Xina a alliberar els Músics empresonats del Tibet i per assegurar que tots els tibetans siguin lliures d'expressar-se sense por al càstig.

Signa la petició, només et prendrà uns segons.
Actua en suport de Liu Xiaobo.


Si us plau uniu-vos a la ICT (International Campaign for Tibet) per enviar tants missatges com sigui possible per al president Obama en suport de Liu Xiaobo i els Drets Humans.

Liu Xiaobo, crític literari xinès, escriptor, professor, activista i defensor del Tibet, va estar guardonat amb el Premi Nobel de la Pau l’any 2010, "per la seva llarga i no violenta lluita pels drets humans fonamentals a la Xina." Actualment compleix una pena de presó de 11 anys per "incitar a la subversió del poder de l'Estat," Liu Xiaobo és el primer ciutadà xinès a rebre el Premi Nobel resident a la Xina.

Milers de presoners -tibetans, així com xinesos- segueixen detinguts a la presó, complint llargues condemnes per parlar i expressar les seves opinions: Dhondup Wangchen, cineasta tibetà; Migmar Dhondup, un guia turístic tibetà i escriptor, Runggye Adak, nòmada tibetà; i Tenzin Deleg Rinpoche, un líder religiós de la comunitat tibetana.

La cerimònia de lliurament del Premi Nobel de la Pau, que el govern xinès no va permetre a Liu o els seus familiars a assistir, es va dur a terme el 10 de desembre, que també va ser el Dia Internacional dels Drets Humans. Mentre se celebrava el lliurament del Premi Nobel de la Pau a Liu Xiaobo, també es va fer una crida als Estats Units per adoptar una postura forta en solidaritat amb Liu Xiaobo suport del dret a la lliure expressió.


Si us plau afegeix la teva veu ara mitjançant l'enviament d'un missatge al president Obama, instant-lo a pressionar a la Xina per l'alliberament de tots els presos polítics a posar en pràctica les reformes polítiques 
i a assegurar el respecte als drets humans, causes per les quals partidaris xinesos i tibetans arrisquen les seves vides.
Mes accions en:


Students for a Free Tibet


Free Tibet
International Campaign for Tibet
Tibetan Youth Congress
International Tibet NetworkS.OS. Tibet